Ознака: макрон
Свет 13:51

МАКРОН: Епидемијата е на самиот почеток, ако имате треска не одете на работа и во јавниот превоз

Свет 13:09

НЕДОВЕРБА ВО ПРЕТСЕДАТЕЛОТ: На Макрон не му веруваат 64 отсто од Французите

Свет 12:43

ЕВАКУИРАН ФРАНЦУСКИОТ ПРЕТСЕДАТЕЛ: Демонстранти во Париз му ја прекинаа театарската претстава на Емануел Макрон

Свет 16:44

Макрон: Ноќеска убивме 33 терористи во Мали

Свет 14:13

Вучиќ: Србија има доверба во Макрон

МАКРОН: Не бев само јас против преговори со Скопје, а прашајте ги Србите дали им се подобри животот по отворањето на преговорите со ЕУ

Свет 12:30

ФРАНЦУСКИ МЕДИУМИ: Дали Макрон ќе го воскресне НАТО од клиничката смрт? 

Свет 13:57

Паѓа популарноста на Макрон: Незадоволни 65 отсто од Французите, наспроти 33 задоволни

ПЕНДАРОВСКИ СО МАКРОН: Имавме отворен и динамичен разговор, но нема гаранции за датум

Свет 10:57

МАКРОН: Ударите врз НАТО дојдоа од САД и Турција, ЕУ е пред геополитичко исчезнување