Ознака: метла

Заев: „Метла“ и за 20 директори до крајот на јули

Беса остави рачка од метла пред Владата: Ова е рециклирање на неспособен кадар

(видео) ТВ СТИХОВИ: Заев цврсто метлата ја фати да го очисти секој што сака водата да ја мати

ОПЕРАЦИЈА МЕТЛА НА ЗАЕВ: Новите министри до крајот на неделава, потоа на нови директори и до крајот на месецов потпретседателите на СДСМ

Заев: До петок предлозите за „метлата“ во Собрание

(видео) АРСОВСКИ: Лажна е метлата на Заев и СДСМ, не метат ниту во партијата, ниту во Владата

Николовски: За неколку дена ќе се знае што ќе биде со „метлата на Заев“

Метла на Фејсбук: За три месеци избришани над две милијарди лажни профили

КОЛУМНА НА МАРТИНА АНТИЌ: Партиска метла

МЕТЛАТА НА ПРЕМИЕРОТ: Заев ќе го мете партискиот, а Ахмети бара со ветинг да се мете во владиниот двор