Како што секој сака куќата да му цвета, така треба да цвета и државата, порача гледачка во контактна емисија на една македонска ТВ.

Таа низ стихови ја долови метлата на премиерот Зоран Заев, како што рече, за средување на државата.

– Како што секој сака куќата да му цвета, така треба да цвета и државата сета. Затоа Заев со метлата заигра, неодговорните не треба да ги остави на мира. Цврсто метлата ја фати за да го очисти секој кој сака водата да ја мати, римуваше ТВ гледачката стихови за Заев.

Видеото може да се отвори и ТУКА.

Лоши песнички за лидерот (премиеро & министеро за финансии)

Лоши песнички за лидерот (премиеро & министеро за финансии)

Gepostet von Дневна доза Политички Циркус am Dienstag, 25. Juni 2019