Ознака: Мицкоски

МИЦКОСКИ: Темелна истрага за криминалот во РЕК Битола, модернизација, за Чебрен нов пристап и проекти за обновлива енергија

МИЦКОСКИ: Надежта мора да се врати, народот е осиромашен и разочаран, тешко живее и во едно сите се сложуваат дека немаме веќе држава

МИЦКОСКИ: Ахмети да се охрабри и јавно да излезе во трката за претседател на Македонија, а потоа во незаслужена политичка пензија

МИЦКОСКИ: Врхушките на СДС и ДУИ преку тендери и договори планираат пљачка на народот и да ги наполнат куферите за бегање

МИЦКОСКИ: Како тоа замислуваат ДУИ со 13-15 пратеници морало да биде во Владата, а ВМРО-ДПМНЕ надвор со 55-58 пратеници?

МИЦКОСКИ: Пред падот и на бегање СДС и ДУИ подготвуваат епски криминал од 140 милиони евра со тендери во РЕК Битола

МИЦКОСКИ: Силно да ги чуваме идеалите на Гоце Делчев, да се бориме за Македонија, само така ќе покажеме почит кон великанот

МИЦКОСКИ ВО ТЕТОВО: Заедно да се избориме за победа над хаосот – тие ја одземаа државата, ние ќе ја вратиме во рацете на народот

МИЦКОСКИ: Џафери како спикер многу пати го прекрши Уставот и законите, за што молчеа октроираното обвинителство и судство

МИЦКОСКИ: Македонскиот народ е единствен во Европа, кој и покрај многуте отстапки, повеќе од две децении е во ходникот пред ЕУ