Ознака: мвр

МИНИСТЕРСКА СРЕДБА ВО СКОПЈЕ: Спасовски и Демерџиев ќе договараат „полициска дисциплина“ за роденденот на Гоце Делчев 

СПАСОВСКИ: Не ни требаат блокади и ноќни стражи, МВР на роденденот на Гоце Делчев ќе го брани народот и државата од понижување

КУЈНАТА НА МВР: Полицискиот оброк за 30 отсто поскап од лани, добитник на тендерот е фирма чиј сопственик е близок до Спасовски

СПАСОВСКИ: Во мојот мандат ги вративме и долговите и довербата на граѓаните во МВР, а имаме и историски капитални инвестиции

СПАСОВСКИ: Врвен приоритет во МВР ни е борбата против корупцијата и имаме добри резултати, лани откривме 124 коруптивни дела

АКЦИЈА НА МВР: Пронајдена и уапсена 55-годишна скопјанка, со здравствени проблеми, поради пријавување на лажни бомби

СПАСОВСКИ: Нашето МВР е сервис за заштита и безбедност на граѓаните, a тоа останува и натаму наш врвен приоритет

СПАСОВСКИ: Новогодишната ноќ ни беше за 30 отсто помирна од ланската, најмногу пријави во Скопје и Охрид, а ниту една во Велес

СПАСОВСКИ: Имаме одлични резултати и покажавме оти можело да се подобрува ефикасноста на МВР против криминалот

СПАСОВСКИ ЗА СВОЈОТ МАНДАТ: МВР од заробено – институција со највисока доверба, а Македонија најбезбедна земјa на З. Балкан