Ознака: нимиц

НИМИЦ: ПЈРМ не беше име, туку исто како јас со сопругата да добиеме дете и во болница да му напишат „синот на г-дин и г-ѓа Нимиц“

НИМИЦ ЗА ДОГОВОРОТ ОД ПРЕСПА: Името е само врвот на сантата мраз, станува збор за чувството за идентитет

Нимиц: Со нетрпение го очекувам крајот на процесот за ПЈРМ

Нимиц: Со нетрпение го очекувам завршувањето на процесот

Каменос се изјасни: НЕ ПРИФАЌАМ „Македонија“

БИТКА ЗА ИМЕТО Проф. Игор Јанев: Нашиве не прават разлика меѓу препорака и одлука на ОН

Нимиц: Се уште нема конечно решение, двете страни се одлучни да го најдат

Нимиц непристоен уште од 2008, двоецот Заев – Димитров го следи во 2018?

Нимиц во Сунио: Средбата со Димитров и Коѕијас напорна, сериозна и тензична