Ознака: нина

СТОИЛКОВСКИ: Министерката Ангеловска на својата фирма и дала државна помош за плати

ДКСК ЗА ЕУРОСТАНДАРД БАНКА: Собираме податоци за да испитаме дали има судир на интереси кај министерката Нина Ангеловска

(видео) ТВ АЛФА: Министерката Ангеловска си ги повлекла парите од Еуростандард во два наврати и два месеца пред да пропадне оваа банка

МФ: Министерката Ангеловска нема подигнато штеден депозит од Еуростандард банка

АНГЕЛОВСКА: Финансирањето на буџетот е обезбедено и за втор бран на коронавирусот

АНГЕЛОВСКА: Доделени се 25,6 милиони евра од првата транша од евтините кредити

АНГЕЛОВСКА СО ЗАЕВ: Во Брајчино научив да нижам пиперки и да месам зелници

АНГЕЛОВСКА: Жените ќе одиграат клучна улога во закрепнувањето од коронавирусот во нашата земја

АНГЕЛОВСКА: Целта ни е Буџет без застој, редовна плата и навремена исплата на социјално загрозените

АНГЕЛОВСКА: Со картичката ќе вбризгаме 28 милиони евра во стопанството