Ознака: нов зеланд
Свет 09:07

Нов Зеланд: Ардерн го разреши Лијс-Галовеј поради љубов со вработена во неговиот кабинет

Свет 11:30

Нов Зеланд: Дополнителен одмор на граѓаните за јакнење на домашниот туризам

Ковид-19 во Нов Зеланд: Денеска на работа се вратија 400.000 луѓе

ДОБРА ВЕСТ ОД НОВ ЗЕЛАНД: Елиминиран е Ковид-19, од утре се отвораат некои од бизнисите

Свет 13:50

Ардерн: Се формира глобален форум за борба против тероризам на Интернет

Спорт 13:37

СП во Кина: Бразил го победи Нов Зеланд со 102:94

Спорт 12:55

УС Опен: Кирјос се соочува со дисквалификација поради корупција

Нов Зелнад: По огромниот папагал пронајден и џиновски пингвин

НОВ ЗЕЛАНД: На птиците им се потребни 50 милиони години за да се опорават од луѓето што дошле пред 7 века

Свет 10:53

Нов Зеланд: Во Крајстчрч почна откуп на оружје од граѓаните