Ознака: охис

ДИЖС: Опасните хемикалии од кругот на фабриката ОХИС вчера тргнаа за Франција

Д-Р ЛАЗАРОВ: Во ОХИС има цистерна од 14 тони полна со винилхлорид, која може да му направи на Скопје штета поголема и од таа во Бејрут

ХЕМИСКА БОМБА ВО СКОПЈЕ: Во ОХИС има 8 тони жива која може да ја усмрти цела Европа

МОМИРОВСКИ ЗА ЕКОЛОШКАТА БОМБА ВО ОХИС: Се уште нема решение за цистерната

НУРЕДИНИ: Да не се дига паника, ОХИС е под контрола и нема никакво загадување на воздухот

Макрадули: Средивме се во ОХИС, нема никаква опасност

ЕКОЛОШКА БОМБА ВО АЕРОДРОМ: Неуспешен тендерот за отстранување на линданот од ОХИС

ЧИСТЕЊЕ НА ЛИНДАНОТ ВО ОХИС: Објавен тендер за еколошката бомба во Аеродром

Екологија: За депонијата со линдан во ОХИС работилница на МЕД и ресорното Министерство

Блокада пред Влада: Поранешни вработени во ОХИС на протест си ги бараат платите