Ознака: ојо

ОЈО: Казни по 100 дневни глоби или по 2 000 евра за 29 недисциплинирани скопјани на полицискиот час

ОЈО: Казна за 17 скопјани по 100 дневни глоби или по 2.000 евра​

ОЈО: По 100 дневни глоби или по 2.000 евра за 38 скопјани за недисциплина на полицискиот час

ОЈО: За 10 битолчани по 100 дневни глоби или по 2.000 евра за непочитување на полицискиот час

ОЈО: Казни од 100 глоби или по 2.000 евра за 53 скопјани за недисциплина на полицискиот час

ОЈО: По 100 дневни глоби за 19 скопјани поради недисциплина на полицискиот час

ОЈО: Поднесено обвинение за негувателката која тепаше дете во игротека во Аеродром

ОЈО: Немаме докази дека Дрисла го загадува воздухот во Скопје

САМОУБИСТВО НА 13-ГОДИШНО ДЕВОЈЧЕ: ОЈО Гостивар проверува дали е поврзано со секта

АФЕРА РЕКЕТ: Во ОЈО повикана да даде исказ судијката Весна Димишкова