Ознака: оружје
Свет 16:25

Истражување: Американците имаат трипати повеќе оружје отколку во Европа

Свет 10:44

СИПРИ: Девет земји во светот имаат 13.865 парчиња нуклеарно оружје

Спорт 23:52

Оружје на Јужна Кореја: Роботи ќе личат и ќе се однесуваат како луѓе и животни

Гостивар: Арсенал од оружје и муниција кај жител на Чајле

Скопје: Криминална група преправала сигнални пиштоли и ги препродавала

ЕВРОКОМЕСАР ЗА БЕЗБЕДНОСТ: Македонија е извор за нелегално оружје, а албанофонски групи вмешани во многу криминали во ЕУ

Свет 17:59

Тонојан: Ерменија нема да купува американско оружје

Свет 13:57

ЕУ: САД и Русија да ја сочуваат нуклеарната повелба со која беа уништени 3.000 ракети

Свет 13:45

Поради Кашоги: Повеќе земји бараат ембарго за продажба на оружје на Саудиска Арабија

ДПА: Германија годинава на С. Арабија и продала оружје за половина милијарда долари