Ознака: пандемија

Оксфам предлага дополнителни даноци во дејностите кои се збогатија за време на пандемијата за економијата да закрепне побрзо

Свет 13:14

ШЕФОТ НА СЗО: Пандемијата на Ковид-19 не е завршена, слепи сме за еволуцијата на вирусот

МЕНТАЛНО ЗДРАВЈЕ: Паниката и стравот што се ширеше од ковид пандемијата созаде психички проблеми кај луѓето особено кај младите

ПАНДЕМИЈА ВО ПАНДЕМИЈА: Стравот од Ковид-19 го наруши менталното здравје на младите, страдаат над 450 милиони луѓе во светот

Свет 13:56

Додека рестрикциите се намалуваат СЗО предупредува: Не е крај на пандемијата, следуваат нови мутации на Ковид-19

Свет 12:25

АНКЕТА ВО АВСТРИЈА: 74 отсто од младите сметаат дека пандемијата им ја украла младоста

Свет 13:38

Карл Нехамер: Пандемијата од коронавирусот нема да биде надмината толку брзо

Свет 11:53

ДИРЕКТОРОТ НА СЗО ТЕДРОС: Иако омикрон е помалку сериозен, да не се залажуваме, сè уште сме далеку од крајот на пандемијата

Свет 12:58

ЕСКПЕРТ НА СЗО: Нè очекуваат три тешки месеци, но крајот на пандемијата се наѕира

Свет 12:06

Антонио Гутереш: Пандемијата со Ковид-19 нема да биде последната за човештвото, да се подготвиме за наредната