Ознака: папа
Свет 10:25

Папа Франциск за критичарите на црквата: Ми забиваат нож во грб

Свет 13:19

Романија: Папата Франциск во Трансилванија го пречекаа 80.000 луѓе

Свет 12:05

Ватикан: Папата Франциск возеше деца мигранти во папамобилот

ПАПАТА ВО КАТОЛИЧКАТА ЦРКВА: Свештениците говореа за Македонецот и за Македонија, а Северна им ја оставија на политичарите

КАБИНЕТ НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ: Иванов на папата му подари албум за милениумската христијанска историја, традиција и уметност во Македонија

МИСА НА ПАПАТА НА ПЛОШТАД МАКЕДОНИЈА: Клеветите да ги замениме со чувствителност и надеж

Заев со папата: На средбата им се придружија и сопругата Зорица и ќерката Александра

Би-Би-Си: Доаѓањето на папата на Балканот не е само со верски цели

(видео) ИВАНОВ НА СРЕДБАТА СО ПАПАТА: Да си простиме и да се сплотиме, додека не е предоцна

НА ПЛОШТАДОТ МАКЕДОНИЈА: Хрват од Сплит со осумте деца е меѓу 15.000 граѓани во Скопје кои ја очекуваат молитвата со папата