Ознака: папа

ПОГЛАВАРОТ НА РКЦ ВО ПОСЕТА НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА: Папата Франциск на средба со претседателот Иванов во Вилата Водно

ВО РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА: Посетата на папата ја следат 250 домашни и 100 странски новинарски екипи

ЗА УТРЕШНАТА ЛИТУРГИЈА НА ПАПАТА НА ПЛОШТАД МАКЕДОНИЈА: Задолжително е влезница, здравствена книшка и без многу пари 

ИНТЕРВЈУ НА БИСКУП СТОЈАНОВ: Посетата на папата е можност светот да ја види Македонија

Свет 10:09

Понтифот во Бугарија: Папата Франциск посети бегалски камп во Софија

ПОСЕТА НА ПАПАТА ФРАНЦИСКО: Денеска и утре во Софија, задутре доаѓа во Скопје

Литургија со папата во Скопје: Бесплатни билети уште денеска

Католичката црква на Бугарија: За папата копија од иконата на Св. Богородица од Несебар

БОШЊАКОВСКИ: На 7 мај само пешки низ центарот на Скопје, поради посетата на папата

ОД УТРЕ ДО 3 МАЈ: Бесплатни билети за литургијата со папата на повеќе локации во Скопје