Ознака: пченица

УТРЕ Е СВ. ВАРВАРА: Посадете Божикна пченица за да изникне и да ви ја краси трпезата за Божик

Бабовски: Исплативме 17,4 милиони денари субвенци за пченица

(видео) РЕВОЛТИРАНИ ЗЕМЈОДЕЛЦИ: Силосите на државните резерви се полнат со српска пченица, а нашата стои неоткупена во амбарите

СОЈУЗ НА ЗЕМЈОДЕЛЦИ: Никој не сее пченица поради лагите со откупот, а и пченката ќе има иста судбина

Шефот на кабинетот на Николовски ги искара производителите на пченица

НЕЗАДОВОЛСТВО КАЈ ЗЕМЈОДЕЛЦИТЕ: Лаже МЗВШ дека пченицата се откупува по 10,5 денари, се плаќа од 7 до 8 за килограм

Незадоволство од НФФМ: Македонската пченица се откупува по најниска цена во регионот

Земјоделците не се откажуваат од вкупно 12 денари за килограм пченица

ВМРО-ДПМНЕ предупредува: Српското брашно ќе ја изеде македонската пченица, СДСМ ништо не превзема

Фармерите бараат 12 денари за килограм пченица