Ознака: петрушевски

ПЕТРУШЕВСКИ: На власта црна ќе и биде изборната кампања, тие направија светски пример за држава во која „за се е виновна“ опозицијата

ПЕТРУШЕВСКИ: Тунел отворија со чочек, за пасошите уште огномет фалеше, а сега треба само да гласаат за продолжување на важноста

ПЕТРУШЕВСКИ: Поднесов претставка против судијата Неџат Мемети од судот во Куманово кој осуди пратеник за говор во Собранието

ПЕТРУШЕВСКИ: Секогаш кога СДС и ДУИ се фатени во криминал има пожар во судови, во Правда или се поплавуваат обвинителства

(видео) ПРАТЕНИКОТ ПЕТРУШЕВСКИ: Лажно сум обвинет од СДСМ за физички напад на колешката Лазаревска и очекувам извинување

Сеќавање на Ванчо Петрушевски: Спортските риболовци организираат мини олимпијада

Иванов до семејството Петрушевски: Прерано загубивме голем актер и прекрасен човек