Ознака: Полска
Свет 10:32

Сѐ повеќе нелегални мигранти пристигнуваат во Германија преку Полска

Свет 11:00

Полскиот парламент гласаше против законот за реформи во медиумите

Свет 09:36

Полскиот Парламент со тесно мнозинство го изгласа новиот закон за медиуми

Свет 13:30

Полската Влада го загуби парламентарното мнозинство поради предлог законот за медиуми

Свет 10:44

Свештениците во Полска вмешани во една третина од случаите на педофилија од 2017 до 2020 година

Свет 10:58

Конфликт меѓу Полска и САД поради обновување на лиценца за ТВ канал

Свет 10:27

Туск: Конфликтите на Полска и Унгарија со ЕУ може да предизвикаат распаѓање на блокот

Свет 14:57

Вооружување: Полска од САД купува 250 тенкови

Свет 12:11

Полска побарала од Ватикан податоци за сексуално злоставување деца од свештеници

Спорт 14:14

Соуса останува селектор на Полска, и покрај тоа што не ја помина групата на ЕВРО 2020