Ознака: помпео

ПОМПЕО ЗА УСПЕСИТЕ НА САД: Го притискаме режимот во Иран, донесовме мир во Авганистан и ја пречекавме С. Македонија во НАТО 

Свет 07:51

Помпео: Поради притисокот од Кина во САД размислуваме за прифаќање луѓе од Хонг Конг

Свет 09:49

ПОМПЕО: Комунистичката партија на Кина не ги извести САД навремено за вирусот

ЧЕСТИТКА ОД ПОМПЕО: Влезот на С. Македонија во НАТО „колосално“ ја зајакнува Алијансата

Свет 10:28

ПОМПЕО: Кина крие информации за Ковид-19

Свет 17:08

Помпео: Подгорица да почне дијалог со СПЦ 

Свет 12:01

Помпео: Тенкју БиХ за прифатените повратници од Сирија

ПОМПЕО ТВИТНА: Го депониравме протоколот, ја чекаме С. Македонија во НАТО

ПОРАКИ ОД ПОМПЕО ДО ЗАЕВ И ПЕНДАРОВСКИ: С. Македонија ќе биде силен сојузник на НАТО, но чувајте се од Русија и од Кина

ПОМПЕО СО ЗАЕВ И ПЕНДАРОВСКИ ВО ОХРИД: Една од темите во разговорите е дестабилизирачката улога на Русија во регионот