Ознака: пошта

ПОШТАРСКИТЕ ТРУБИ ТРУБАТ ТРЕВОГА: Фалат плати и поштари во Македонска пошта, но затоа секој работник си има по еден шеф

АГЕНЦИЈА ЗА ПОШТИ: Најмногу поплаки од граѓаните за пречекорен рок за достава, изгубени препорачани писма и пратки

ХИГИЕНА НА ДРЖАВНИОТ ЗАГУБАР: Поштата ќе поарчи фантастични 1,2 милиони евра за метење, џогирање и бришење прозорци

СЕПТЕМВРИСКА ЧЕСТИТКА ОД ПОШТАТА: И да врне и да вее од денеска поскапуваат писмата, картичките, препорачаните пратки…

МАКЕДОНСКА ПОШТА: Од 1 септември поскапуваат услугите за писмата, поштенските картички, печатените работи и малите пакети

АГЕНЦИЈА ЗА ПОШТИ: Осум лиценцирани оператори годинава престанаа да работат, а на почетокот на идната ќе престанат уште неколку

НА МОНОПОЛОТ МУ ПАДНАЛ СИСТЕМОТ:  Пошта си ја врати монополската позиција, но граѓаните оставени без препорачани пратки

АГЕНЦИЈА ЗА ПОШТИ: Повторно е вратен ценовниот монопол за пратки до 50 грама на Пошта, која е во државна сопственост

ВРИЕ И ВО МАКЕДОНСКА ПОШТА: Владата без цврст став за проблемот, вработение без плата и со кредити, а семејствата се без леб

ШТРАЈК И ВО МАКЕДОНСКА ПОШТА: И да врне и да вее… поштарите денеска ќе штрајкуваат кај Макрадули за покачување на платите