Ознака: преговори
Свет 15:09

ПУТИН: Русија е подготвена за дијалог за стратешка стабилност и режим на неширење и контрола на оружјето за масовно уништување

Свет 09:52

МАКРОН БРКА АПСОЛУТНО МНОЗИНСТВО: Изборот е или коалиција со конзервативните републиканци или малцинска влада

Свет 11:04

СТЕФАНЧУК: За територијалниот интегритет на Украина нема никогаш да преговараме

Свет 12:00

ЗЕЛЕНСКИ: Инсистирам на директен разговор со Путин без посредници бидејќи Русија не преговара сериозно

Свет 13:20

МЕДИНСКИ: Русија е подготвена да продолжи дијалогот кој прекина на иницијатива на Украина

Свет 12:22

ЗЕЛЕНСКИ: Војната со Русија ќе биде крвава, но дефинитивно ќе заврши со дипломатија на преговарачка маса

Свет 12:15

ЗЕЛЕНСКИ: Многу се сложени преговорите со Русија за ослободување на војниците од Азовстал

Свет 10:55

ЗЕЛЕНСКИ ПОДГОТВЕН ЗА ПРЕГОВОРИ СО ПУТИН: Сакам договор без ултиматум, Украина нема никогаш да го признае Крим како руски

Свет 14:23

Орбан му предложи на Путин мировните преговори да се одржуваат во Будимпешта

Свет 13:07

ЗЕЛЕНСКИ: Водиме дипломатски преговори за спасување на борците скриени во „Азовстал“