Ознака: рејтинг
Свет 12:57

РЕКОРДЕН ПАД НА РЕЈТИНГОТ: Само 17 отсто од Германците се задоволни од Владата на канцеларот Шолц, незадоволни се 82 отсто

РЕЈТИНГ: Црн петок е за Пендаровски и Ковачевски по секоја нивна изјава – ја губат довербата од граѓаните, велат од ВМРО-ДПМНЕ

РЕЈТИНГ НА ЛИДЕРИТЕ: Мицкоски со 19,2 отсто и речиси двојно повисок рејтинг од Ковачевски со 10,6 и 4 пати повисок од Ахмети со 4,7 отсто

Свет 13:36

НАЈНОВА АНКЕТА ВО ГЕРМАНИЈА: АфД сега има за 4 отсто поголем рејтинг од владејачката СДП на Шолц и само 4 отсто помалку од ЦДУ/ЦСУ

РЕЈТИНГОТ НА ВЛАСТА: Ковачевски со 6,1 и Ахмети со 5,9 отсто заедно имаат доверба кај граѓаните колку што Мицкоски со 12 отсто сам

Свет 09:44

ЕРДОГАН: Објавените предизборни анкети за рејтингот во Турција не соодветствуваат со резултатите кои ги има АКП

СИОТ РЕЈТИНГ НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ: На Пендаровски му веруваат само 0,3 отсто од граѓаните во Македонија, а тој чека втор мандат

АНКЕТА НА ИРИ: Спасовски со најголем рејтинг во Владата, Ковачевски му бега само за еден отсто, а Маричиќ и Бектеши се на опашката

МИНИСТЕРСТВО ЗА ФИНАНСИИ: Кредитниот рејтинг на Македонија „ББ+“ со негативен изглед е потврден во најновиот извештај на Фич

Свет 12:19

АНКЕТА ВО САД: Бајден има раст на рејтингот во однос на летото, а 53 отсто од Американците не се задоволни од неговата економска политика