Ознака: рејтинг

НАРОДНИ ПАРИ ЗА РЕЈТИНГ: Сиромаштија за 500.000 луѓе и 500.000 евра од 5 тендери за омилената агенција само од Владата плус 18 други

Свет 10:40

АНКЕТА: Две третини од Германците се незадоволни од канцеларот Шолц, само една четвртина го поддржуваат

Свет 13:37

АНКЕТА: Бајден неделава има највисок рејтинг од почетокот на јуни, но сепак историски низок

Свет 14:09

АНКЕТА: Хрватскиот претседател Милановиќ кој не ги поддржуваше санкциите од ЕУ за Русија ужива најголем рејтинг меѓу Хрватите

Свет 09:43

АНКЕТА НА АСОШИЕЈТЕД ПРЕС: Бајден сѐ повеќе ја губи поддршката од Американците

Свет 11:41

АНКЕТА ВО БУГАРИЈА: Коалицијата од двајца технички министри го крена рејтингот на 11 отсто

МФ: Стандард и Пурс го потврдија кредитниот рејтинг на земјава ББ минус

МИНИСТЕРСТВО ЗА ЕКОНОМИЈА: Од „Стандард и Пурс“ имаме кредитен рејтинг ББ минус

Министерство за финансии: Според „Стандард и пурс“ кредитниот рејтинг на Македонија е ББ-/Б

Свет 18:07

Анкета: Трамп ја подигна економијата, а таа го дигна неговиот рејтинг