Ознака: СДСМ

СДСМ: Оваа учебна година ни е особено важна поради реформите, а нема подобра алтернатива од настава со физичко присуство 

СДСМ: Судството го ослободивме од какви било влијанија на извршната власт, тоа го потврдуваат и Стејт департментот и Европската комисија

СДСМ: Опозицијата не кочи и затоа се уште не е изграден новиот Клинички центар во Скопје

СДСМ: Очигледно нон-пејперот е пишуван за Апасиев да се радува на Фејсбук и да шири лажни вести

СДСМ: Судството го ослободивме од какви било влијанија на извршната власт, а органите на прогонот сега постапуваат неселективно

СДСМ: Филипче си даде оставка од морални причини, заврши времето кога партијата беше и полиција, и обвинител, и судија, и сведок 

СДСМ: Филипче има дела кои се препознаени од граѓаните и ужива огромна поддршка од нив

СДСМ: Опозцицијата сака да ни ја поткопа независната, непристрасна, објективна и ефикасна истрага за пожарот

СДСМ: Граѓаните добро знаат дека со нас парите се враќаат кај граѓаните, а во поранешниот „режим“ завршуваа в џеб кај функционерите

СДСМ: Граѓаните добро знаат оти со нас парите се враќаат кај нив, изградивме 60 детски градинки