Ознака: шахпаска
Некатегоризирано 15:14

ШАХПАСКА: Не кажавме кога, но ќе го исполниме нашето предизборно ветување за докуп на стаж

Некатегоризирано 11:56

ШАХПАСКА: Со социјалните претпријатија ја намалуваме сиромаштијата и невработеноста

Некатегоризирано 14:18

ШАХПАСКА: Насилството во нашава земја се зголемило за 8 до 10 отсто за време на карантинот

Некатегоризирано 12:06

ШАХПАСКА: Во изолација се 482 деца и 77 вработени во градинките, но состојбата се уште ни е под контрола

Некатегоризирано 15:36

ШАХПАСКА: Прва земја сме во регионот која подготвува Методологија во согласност со Декларацијата за Интеграција на Ромите

Некатегоризирано 11:40

ШАХПАСКА: Сите граѓани ни се високо на агендата, за сите ќе создаваме подобри услови

Некатегоризирано 15:18

ШАХПАСКА: Се уште не ја знаеме причината за смртта на 11-годишниот штитеник Илче од Охрид

Некатегоризирано 15:11

ШАХПАСКА: Заедно со Владата будно ја следиме состојбата во градинките, таа е стабилна, заразени се 21 вработен и 10 деца и 150 се во изолација

Некатегоризирано 15:35

ШАХПАСКА ГИ „УТЕШИ“ РОДИТЕЛИТЕ: Ако компјутерите ви се скапи, купете им ги на децата на викенд без ДДВ, ќе бидат 5 отсто поевтини

Некатегоризирано 20:43

ШАХПАСКА: Родителите ќе се вратат на работа, а нашите информации како министерство не се од Фејсбук групи, туку се базирани на докази