Ознака: шекеринска

ШЕКЕРИНСКА И ЧЕСТИТА НА ПЕТРОВСКА: Одличен приказ за моќта на сојузништвото на најголемата вежба организирана на Криволак

ШЕКЕРИНСКА: Заглавен ни е влезот во ЕУ, тоа го прави Русија преку Бугарија, и покрај тоа што сме во НАТО има доста руско влијание во нашата земја

ЗБОГУМ ОД ШЕКЕРИНСКА ЗА ОЛБРАЈТ: Испрати порака на многу девојки и жени низ светот дека мора да бидат на масата на која се носат одлуки

МИНИСТЕРКИ ЗА ОДБРАНА: Бившата министерка Шекеринска ја брани актуелната колешка и сопартијка Петровска од сексистички напади

ШЕКЕРИНСКА ОДЛИКУВАНА ОД САД: Тоа се успеси за национална гордост, нема поголема награда од моето учество во двата историски резултати за членството во НАТО

ШЕКЕРИНСКА: Ја добивме довербата од сојузниците, наесен во нашата земја доаѓаат 500 НАТО експерти за стратегиски комуникации

ШЕКЕРИНСКА: Јас кажав дека овој сектор е чувствителен и важат правилата на НАТО, а мандатарот ќе одлучи министер или министерка

ШЕКЕРИНСКА: Членството во НАТО не не направи мрзливи, туку уште поамбициозни – први сме и во софтверот за јавни набавки

ШЕКЕРИНСКА: Најсовремени воени авиони ја гарантираат безбедноста на нашата земја и безбедноста на нашите граѓани, НАТО не штити

ШЕКЕРИНСКА: Експерт за сајбер безбедност од САД ќе го советува нашето МО, со што се покажува дека стојат зад нас со своите потенцијали