Ознака: шекеринска

ШЕКЕРИНСКА: Ја отворивме вратата кон НАТО, а сега ја отвораме и вратата на пазарот во НАТО

Шекеринска во Словенија: Ќе го посети Центарот за совршенство за планинско војување во Бегуње

ШЕКЕРИНСКА: Знам дека ги исполнуваме сите услови за вакцини преку КОВАКС механизмот

ШЕКЕРИНСКА: Ние водиме борба со корупцијата, тоа беше мислена именка за претходната власт

ШЕКЕРИНСКА: Премиерот Заев со еден потег ги надмудри и сега се лутат оти биле надмудрени

ШЕКЕРИНСКА: Можевме, но не сакавме да криеме дека ни е вратен капарот за вакцините од Кина

ШЕКЕРИНСКА: 1.269 автоматски пушки што ги добивме денеска е доказ за сериозната одбранбена соработка на САД и нашата земја

ШЕКЕРИНСКА: Ние заедно со САД ќе го развиваме Криволак

ШЕКЕРИНСКА: Доста чекавме, време е за попис, да се преброиме за да ја подмладиме и одбраната

ШЕКЕРИНСКА: Ние и НАТО во одбрана од сајбер напади