Ознака: шеќеринска

Шекеринска: Од држава која беше во ходникот сега сме држава која влезе во клубот на НАТО

Шекеринска: Со нашето влегување во НАТО значително се засилува безбедноста на овој дел од Европа

Шекеринска на припадничка на АРМ во шелтер-центар: Не смееме да останеме неми на семејното насилство

Шекеринска: Фокусирани сме на државни прашања, а си тече постапката и за претседателски кандидат на СДСМ

(видео) СКАНДАЛ СО ПЕНЗИСКИТЕ ФОНДОВИ: Како Шеќеринска ги брани граѓаните од штети

Шекеринска: НАТО ќе и помогне на економијата во Богданци, Дојран, Валандово и Гевгелија

ШЕЌЕРИНСКА ЈА ОПРЕМИ АРМ ЗА НАТО: Чизми за секој војник, а до април и униформи за преперување

Шекеринска за НАТО: Од февруари ќе седиме на масата на која се носат најважните одлуки во светот

Шекеринска: Во 2018 ја отворивме вратата кон НАТО

ШЕЌЕРИНСКА НА ПРОМОЦИЈА НА 130 НОВИ ВОЈНИЦИ: Почнаа да пристигаат првите пратки од 7.000 чизми за АРМ