Ознака: шилегов

ЕКС ГРАДОНАЧАЛНИЧКИОТ СКОПСКИ „БРЕНД ШИЛЕГОВ“: Почитувана со мало „г“, од Али експрес градоначалник(чка) не бидува

ШИЛЕГОВ СО ШЕКЕРИНСКА И ЦАРОВСКА ВО „ОТПИШАНИТЕ“: Само да кажам здраво… опуштено, со пијачка и мезе од апанажата

ШИЛЕГОВ: Слава Україні!

ШИЛЕГОВ: Ама нели превозот ќе беше бесплатен… на вијадуктот во Скопје, долг 262 метри, што ќе продолжи низ тунелот под Кале?!

ШИЛЕГОВ: Не може за поразот виновни да бидат Шекеринска, Царовска, Филипче и Шилегов, а Спасовски и Николовски да бидат наградени

ВМРО-ДПМНЕ: Без тендери за ланската новогодишна журка на СДСМ и Шилегов потрошени се 250.000 евра од граѓаните 

ДВЕ ГОДИНИ ПОТОА: Антикорупциска бара постапка за „среќна 2020“ на скопјани, од Петре Шилегов и Дино Мерлин, за 240.000 евра

ПРЕД И ПОТОА: Шилегов до неодамна молчеше за загадувањето, величаше инвертери, а вчера се пожали дека воздухот во Скопје бил загаден

ЗЕЛЕНИ ПОКРИВИ И ПУСТОШ: Шилегов го остави ЈП Паркови и зеленило во минус 20 милиони денари, па сега нема доволно пари ниту за плати

ЗАМИНУВАЊА И ДОАЃАЊА НА НОВИ ЛИЦА: Шилегов кандидат за министер за транспорт и врски во новата Влада на Димитар Ковачевски?