Ознака: Скопје

НОВА АВИОЛИНИЈА ОД СКОПЈЕ: Од 1 јуни до септември два пати неделно ќе има директен лет од скопскиот до аеродромот на Крф

ПОТРАГА ПО ИСЧЕЗНАТО ЛИЦЕ: Се бара 21-годишната Енкеледа Чела, студентка од Албанија, која исчезнала од домот во Скопје

ЈП ВОДОВОД: Утре од 17 часот цело Скопје ќе остане без вода за пиење или со намален интензитет, поради дефект во Рашче

ЗИМСКА ШКОЛА: И Грк и Бугарин меѓу 81 македонисти од 21 земја од целиот свет кои ќе го совршуваат македонскиот јазик во Скопје

ВОДИЦИ ВО СКОПЈЕ: Ѓорѓи Николовски беше најсреќниот од 157 верници кои скокнаа во реката Вардар за да го фатат осветениот крст

МВР: Од утре до сабота посебен сообраќаен режим во Скопје поради посетата на собраниска делегација од Кралството Саудиска Арабија

ИНДЕКС ЗА КВАЛИТЕТ НА ВОЗДУХОТ: Скопје денеска е на 6-то место во светот според загаденоста на листата на платформата Ајкјуер

БОЖИК И НОВА ГОДИНА ВО СКОПЈЕ МЕЃУ ДВЕТЕ СВЕТСКИ ВОЈНИ (2): Поради сопругите и цената на јајцата и брашното, скопјани на празникот бегале в кафеана

КАКО ВО СКОПЈЕ СЕ СЛАВЕЛЕ БОЖИК И НОВА ГОДИНА МЕЃУ ДВЕТЕ СВЕТСКИ ВОЈНИ (1): Старата година се испраќала со посмртен марш!

ЗА БУЏЕТОТ БЕЗ ПРЕДЛАГАЧОТ: Ни Арсовска, ниту секретарот Глигоров не се појавија на седницата на Советот на Скопје