Ознака: Скопје

ВОДИЦИ ВО СКОПЈЕ: Првпат без вообичаеното скокање по крстот во Вардар, учесниците го дочекаа заедно прегрнати во знак на заедништво

ЗА ВОДИЦИ ВО СКОПЈЕ: Осветување на водите на реката Вардар и положување на Чесниот свет крст по кој годинава ќе влезат само 10 лица

МУТАНТОТ ЈА СКРШИ БАРИЕРАТА: Од 24 примероци, кај 37 отсто или кај 9 откриен Омикрон, осум се од Скопје

ГРАД СКОПЈЕ: Подобрена е состојбата со загаденоста на воздухот и од денеска престанува да важи мерката бесплатен автобуски превоз

МЕРКИ ПРОТИВ ЗАГАДУВАЊЕТО НА ГРАД СКОПЈЕ: Бесплатен јавен превоз во автобусите на ЈСП и на приватните превозници во градот

СТОПИРАН ТЕНДЕРОТ ЗА АВТОБУСКО МЕТРО: Арсовска го запре задолжувањето на Македонија за трамвајот со гумени тркала на Петре Шилегов  

ГРАД СКОПЈЕ: Арсовска ја назначи инженерката Бујаре Абази за заменик-градоначалничка

СОВЕТ НА ГРАД СКОПЈЕ: Денеска конститутивна седница на 45 советници од кои 18 се од ВМРО-ДПМНЕ

СКОПЈЕ: Градоначалничката Арсовска на традиционална средба со борците од НОАВМ

ГРАДОНАЧАЛНИЧКА СМЕНА ВО СКОПЈЕ: Шилегов и ја предаде должноста на Арсовска