Ознака: снег
Свет 12:46

Хонолулу: Снег падна и на американскиот пацифички северозапад

Обилни врнежи од снег: Забрана за камиони меѓу Маврово и Дебар

Свет 13:01

Балканот завеан во снег: Црвен метео во Србија, затворени патишта во Бугарија, Хрватска, Косово и БиХ

МАКЕДОНИЈА СЕВЕРНА И ЗАВЕАНА: Во Скопје 15 см снег, во Демир Капија 13, во Битола 5 и забрана за камиони на повеќе патишта

СНЕГ НА ПАТИШТАТА: Забрана за камиони на Стража, Плетвар, Барбарос, Ѓавато и кон Дебар

ПОЛАРНА ЗИМА ВО СЕВЕРНА: Најладно со минус 18 во Битола, попладне повторно снег

ПОЛАРЕН ВИКЕНД: Нов снег нема да паѓа до недела, но паѓа температурата до минус 15 степени

СНЕГОТ ЈА ЗАРОБУВА МАКЕДОНИЈА: Отсечени села и непроодни патишта во повеќе региони

МАКЕДОНИЈА ПОД СНЕГ: Попладне врнежите ќе се засилат, забранa за камиони на повеќе патишта

Свет 01:21

(видео) СНЕЖНА МЕЌАВА ЈА ЗАВЕА ЕВРОПА: Во Австрија и Германија се очекува и до 3 метри снег