Ознака: снег

Скопје: Комунална хигиена соопшти дека и ноќва ќе го чисти снегот од улиците

(обновено) СООБРАЌАЈ: Поради снегот забрана за камиони на повеќе патишта

Свет 08:46

СНЕЖНА БУРА ВО ЕВРОПА: Во Австрија вчера наврна снег колку просечно за цел јануари

СООБРАЌАЈ: Забрана за камиони преку Стража и кон Дебар, задолжително синџири за Ѓавато

БИТОЛА: Наврна 15 см снег, се чистат улиците со приоритет

ВРЕМЕ: Новогодишната ноќ со снег и температура под нулата

СООБРАЌАЈ: И натаму забрана за камиони преку Стража, укината за Попова Шапка и Марово-Дебар

Крива Паланка – Деве Баир: Поради снегот забранет сообраќај за камиони

Маврово: Кога природно нема снег ќе има вештачки за скијање

Невообичаена комбинација на ветрови, песочна бура, пожари и снег предизвика хаос во источна Австралија