Ознака: сорос
Свет 13:41

Ковач: Во Унгарија законот важи за сите, нема отстапки ни за Соросовиот универзитет

Свет 11:52

КАЗНИ ВО САД: Суспендирани новинари поради објава дека Сорос влијае и поткопува демократии во некои земји

Свет 17:12

НОВА ДЕМОКРАТИЈА: Ципрас да ги објасни тврдењата на Каменос дека Владата е финансирана од Сорос

Свет 13:02

ЏОРЏ СОРОС: Политиката на омраза доминира во САД и поттикнува екстремизам и насилство

Свет 18:03

ТРАМП ТВИТНА: Професионални врескачки платени од Џорџ Сорос протестираат против изборот на Брет Кавано во Врховниот суд

Свет 17:20

ИСЛАМАБАД: И Пакистан го протерува Сорос заедно со 17 други НВО поради шпионажа

ЊУЈОРК: Министерката Царовска учествува на „Време е за акција“ во организација на Џорџ Сорос

ВАШИНГТОН ТАЈМС: Сорос и амбасадорот Доналд Лу го поддржуваат Рама во криминализацијата на Албанија

Свет 20:22

„Вашингтон тајмс“: Американската амбасада во Тирана е инфицирана од Сорос

Свет 14:01

КОНТРАУДАР ВРЗ СОРОС ВО ЕВРОПА: Ексоветникот на Трамп, Стив Банон ќе ја обединува европската десница