Ознака: спасовски

СПАСОВСКИ ЗА МЕЃУНАРОДНИОТ ДЕН: Борбата со корупцијата е чин на вистински патриотизам

СПАСОВСКИ: За 70 отсто ги зголемивме контролите и имаме намален број на жртви, штети и сообраќајни несреќи со тешки повреди

СПАСОВСКИ: Нема да се кандидирам за лидер, најдобро е Заев да си остане на чело и во Владата и во СДСМ, тој е сврзното ткиво во коалицијата

СПАСОВСКИ: В недела за градоначалник во Куманово бираме меѓу слободарското на Оливер од СДСМ и режимското на Максим од СДСМ

СПАСОВСКИ МОБИЛИЗИРА: Да се обединиме и да го победиме режимот во Куманово!?

СПАСОВСКИ: Јас сум длабоко уверен дека на 17 октомври нашата татковина ќе го положи демократскиот испит на зрелоста

СПАСОВСКИ: Илјадниците борци ги дадоа животите, затоа не можеме да ја менуваме историјата, да живее Северна Македонија

СПАСОВСКИ ЗА СЕБЕ: Верују много у Оливера, затој што е вредан човек и поштен

СПАСОВСКИ ИМ ДРЖИ ЛЕКЦИЈА: Нашите амбиции се крајно сериозни, да наметнеме еден поинаков концепт за младите кадри во МВР

ВМРО-ДПМНЕ: На Спасовски не му врват „пет годишните“ лаги – дали возила на МВР се користат за шверц на дрога?