Ознака: спасовски

СПАСОВСКИ: Три месеци да не се враќаат назад граѓаните кои ќе излезат од државата

СПАСОВСКИ: Ништо веќе не е исто, Владата предлага Пендаровски да воведе вонредна состојба во земјата

СПАСОВСКИ: Не патувајте надвор од државава

СПАСОВСКИ: Заглавените граѓани во меѓуграничните зони тргнаа кон земјава

СПАСОВСКИ: Работниците да не ги злоупотребуваат мерките за отсуството од работа поради коронавирусот

СПАСОВСКИ: За 2,5 години направивме пресврт

СПАСОВСКИ: И добро и навреме бевме подготвени за коронавирусот

СПАСОВСКИ: Феноменален е извештајот на ЕК за работата на Владата, очекувам набргу датум од ЕУ

СПАСОВСКИ ЗА ДУИ И ДВОЈАЗИЧНАТА ТАБЛА ВО ПРИЛЕП: Јас тоа не го коментирам, законот е јасен и сакам да кажам дека треба да се почитува

СПАСОВСКИ: Нема да има нов мигрантски бран, ќе продолжи договорот помеѓу ЕУ и Турција