Ознака: спм

СИНДИКАТ НА ПОЛИЦИЈАТА: Пратениците од власта не го одобрија нашиот предлог за покачување на платите!

СПМ: Ковачевски, како заложник на ДУИ, за техничката влада се поставува како лош возач пред да го зариба владиниот автомобил

СПМ: Јавноста треба да знае врз која основа се платени почетни 80.000 евра на агенција за вечерата на распеаниот Ковачевски?

СПМ: Судскиот совет е приватизиран орган, срам за Македонија, a обвинителите и судиите под целосна контрола на СДС и ДУИ

СПМ: Маричиќ ја затскрива одговорноста за неуспехот на ветувањата кон Бугарија за идентитетските и историските прашања

СПМ: Пендаровски со потписот на законите за Бехтел и Енка потврди дека е за експлоатација на македонските работници и поттикнува корупција

СПМ: Спасовски успеа да создаде уплашени полицајци кои за 14.500 денари ја наведнуваат главата за да не добијат дисциплинска

СПМ: Ситен и недораснат Османи носи судбински одлуки за македонскиот народ, бесрамно и тврдоглаво манипулирајќи дека сме почнале преговори со ЕУ

СПМ: Маричиќ и партиите на Ковачевски и на Али Ахмети допрва ќе го чувствуваат народниот револт и отпорот кој не запира и се омасовува