Ознака: студенти

Еразмус ги усовршува академските и личните искуства на студентите

ФИШ создава извонредни студенти во информатички и сродни дисциплини

СТУДЕНТСКИ ПРОТЕСТ: Сакаме промени, сакаме одговорност, извикуваат студентите, со револт, свирежи и транспаренти „црвени картони“

СТУДЕНТИТЕ НА ПРОТЕСТ: Бараат исплата на стипендиите, ваучери за превоз, реконструкција на домовите и студентски оброк

Свет 09:35

САД: Тројца палестински студенти се застрелани во близина на Универзитетот во Вермонт, сите се на возраст од 20 години

Свет 14:57

ПАД НА НАТАЛИТЕТОТ И СКОК НА ИСЕЛУВАЊЕТО: За една деценија во Албанија речиси е преполовен бројот на бруцоши

СТУДЕНТИТЕ БАРААТ ТРАМПА СО ВЛАДАТА: Ајде да го замениме нашиот за вашиот оброк, платите си ги зголемивте за 78 отсто и ви е гајле за нас!

(видео) ХРВАТСКИ 24 САТА: Студенти од Хрватска и од Србија демолирале хотел во Охрид во кој претстојувале на екскурзија

СТУДЕНТСКИ ОТПОР: Бараме средба со Шаќири и ги охрабруваме сите студенти да ни се придружат во борбата за нашите права

СТАНДАРДОТ ГИ ОБЕДИНИ: Утре заедно на марш студентите од УКИМ, Штулов, ФОН, Американ колеџ, ФОП, од Битола и од Штип