Ознака: тендери

ТЕНДЕРИ ЗА СОФТВЕР: Владата плаќа 40 милиони евра на фирма водена од странски конзул и колега на Ковачевски

ЗЛАТНИ ТЕНДЕРИ: Фирма со двајца косачи доби два милиона евра за косење трева на автопат – кого ќе позлати директорот од ДУИ?

МИТЕВА: Профити од тендери и врз грбот на децата и нивните родители, со ДУИ во власта образованието во Македонија тоне

ВАЛКАНИ ТЕНДЕРИ: Буквално излезе на виделина валканиот веш на Груби и Ковачевски со фирма за гаќи која ќе врши надзор за автопати

Свет 08:28

АНТИКОРУПЦИСКА АКЦИЈА ВО АЛБАНИЈА: Уапсен Лефтер Ала, градоначалникот на Булќиза, поради злоупотреба на тендери

ЛЕБ И ИГРИ: За учениците нема учебници ама има дојави за бомби, за народот нема леб ама за власта на СДСМ и ДУИ има тендери

(видео) НАРОДНИ ПАРИ: Еден директор во Владата на Ковачевски дава тендер на сопругата на друг директор во Владата на Димитар

ЛАЖНА ФИРМА ДОБИЛА 90 ТЕНДЕРИ: Непостоечка фирма со лажна лиценца добивала државни пари за да поправа и монтира лифтови

(видео) АРСОВСКИ: Гази Баба е само еден пример за сомнителните тендери на СДСМ, за исти светилки понуди од 10.000 и од 1.000 денари 

ЈАВНИТЕ НАБАВКИ ДОГОВОРЕНИ ТАЈНО: Власта потпишала тендери вредни 8 милиони евра без јавен оглас во првата половина од 2021 година