Ознака: тевдовски

ТЕВДОВСКИ: Даночната реформа е успешна, а економските резултати исклучително добри

Тевдовски: Имам доверба во Заев и му давам целосна поддршка за секоја одлука

ТЕВДОВСКИ: Борба против сивата економија, од денеска плаќање во кеш најмногу до 500 евра

ТЕВДОВСКИ: Јас сум оптимист, ќе биде подобро и од предвиденото, а кога ќе имаме конкретни резултати ќе ви соопштиме

ТЕВДОВСКИ: Шампиони сме во економските реформи меѓу земјите од Дијалогот со ЕУ

Тевдовски: Направивме многу важни реформи

Тевдовски: ЕБОР ќе даде пари за автопати Скопје – Блаце и Кичево – Букојчани

ИНТЕРВЈУ НА ТЕВДОВСКИ: И Светска банка има доверба во капацитетот на оваа Влада

ТЕВДОВСКИ: Повисокиот данок нема да го зголеми иселувањето оти тие што се селат одат во земји со поголем данок

Тевдовски се враќа од Вашингтон: Имаме амбициозна агенда, ММФ за другите земји го намали за нас го зголеми економскиот раст