Ознака: тихи океан

НА ДЕНЕШЕН ДЕН: САД во Тихиот Океан ја тестираа првата хидрогенска бомба – опасна и разорна играчка од која светот стравува и денес

Свет 11:07

СОРАБОТКА МЕЃУ РУСИЈА И КИНА: Бродовите на двете морнарици ја започнаа третата заедничка поморска патрола во Тихиот Океан

НА ДЕНЕШЕН ДЕН: САД во Тихиот Океан ја тестираа првата хидрогенска бомба –  опасната играчка од која светот стравува и денес

Свет 12:09

Руската пацифичка поморска флота ставена во состојба на висока готовност, ќе одржува воена вежба на островот за кој има спор со Јапонија

Свет 12:57

РОСКОСМОС: Се урна руско вселенско летало во Тихиот Океан, поради оштетување се запали враќајќи се кон Земјата

Свет 11:06

САД и островските држави во Тихиот Океан потпишаа декларација за зајакнување на партнерството

Свет 13:06

ЗАЕДНИЧКА ВОЕНА ВЕЖБА: Руската и кинеската морнарица патролираат по Тихиот Океан, учествуваат хеликоптери и артилерија

Свет 12:11

СИ ЏИНПИНГ: Кина секогаш ќе соработува со островските држави на Тихиот Океан

Свет 12:13

ПРЕДУСЛОВИ ЗА ОБИЛНИ ВРНЕЖИ: Две години по ред над Тихиот Океан се формира климатски феномен Ла Ниња

Свет 11:36

Јапонија изрази загриженост поради воените акции на Русија и Кина во Тихиот Океан