Ознака: тортура

Судења од СЈО: „Тортура“ за Бошковски вратено од почеток

Судења на „Т“ на СЈО: Се разболе судијката, Тортура одложена

Трајковска сведочеше за Тортура на СЈО: Не ги помнам датумите само ги помнам настаните кои ги сметам интересни

Камчев со полиција да биде донесен на следното рочиште за „Тортура“, побара СЈО

Судење за Тортура: Чавков сведочеше за апсењето на Љубе Бошкоски

Судење за Тортура: Од 4 сведоци дојдоа само двајца, судењето одложено за април

СУДСКИ СЕРИЈАЛ НА „Т“ ОД СЈО: Денеска реприза на видео снимки од „Тортура“ за Љубе Бошкоски

БОШКОСКИ СВЕДОК ВО „ТОРТУРА“: Во Воденица носел кеса со пари што не ги броел

ПРАТЕНИКОТ МИЦЕВСКИ: СДСМ врши тортура врз „неподобните“, а незаконски ги наградува послушниците во администрацијата