Ознака: учебници

ФАЛБИ ЗА „УЧЕБНИЦИТЕ НА МИЛА“: Децата учат историја и општество преку ситуации и примери

КОНЦЕПТОТ НА МИЛА: Првачињата ќе учат за почитување меѓу себе и на различностите со кои живеат

ФАЛБИ ЗА „КОНЦЕПТОТ НА МИЛА“: Првачињата со новиот учебник ќе ја засакаат и математиката

ЗАЕДНИЧКИ КОМИТЕТ СО ГРЦИЈА: Во Атина се цензурираат учебниците по македонска историја

Заев: Ќе се менуваат бугарските фашистички куршуми во учебниците во Македонија

Мицкоски: Учебниците доцнат, образованието крахира, имаме демографска катастрофа

Корегирани 22 учебника за новата учебна година

Проф.Илија Чашуле: Договорот е неофашистичка присила од Грција

Свет 18:53

НЕМА ДИСКРИМИНАЦИЈА, НО… Србија итно мора да смени шест учебници оти не биле афирмативни за ЛГБТ