Ознака: вакцини
Свет 13:17

Над милион вакцини против Ковид-19 во Белгија до крајот на летото ќе завршат во отпад

Свет 13:32

Јапонија откажа набавка од 40 милиони дози вакцини, смета дека се непотребни

Свет 11:51

Истекува рокот на преку 10 милиони дози вакцини против Ковид-19 во Германија

Свет 12:13

Словенија досега потрошила 68,5 милиони евра за набавка на вакцини против Ковид-19

Свет 12:12

Бугарија е на последно место во Европа по бројот на примени вакцини против Ковид-19

Свет 13:11

СЗО испорача една милијарда вакцини со програмата за донација Ковакс

Свет 13:29

Досега се вбризгани 9 милијарди вакцини, преку половина од нив во Кина, Индија и САД

Свет 12:00

Директорот на СЗО: Следната генерација лекови и вакцини ќе бидат поефикасни против Ковид-19

Свет 11:52

ВАКЦИНАЦИЈА ВО КУБА: Развија сопствена вакцина и 90 отсто од Кубанците примија 1 доза

Директор на Фајзер: И тројно вакцинираните може да пренесат Ковид-19, вакцините не можат да ја запрат пандемијата сами по себе