Ознака: ваучери

КРАЈ ЗА ОДМОРОТ НА ДРЖАВЕН ТРОШОК: За 3.555 ваучери за 4 дена над 3.600 кандидати, огласот затворен 13 дена пред време

БЕКТЕШИ: Министерството за економија ќе додели 3.555 ваучери за годишен одмор што ќе може да се користат и вон сезоната

Спорт 00:35

КОЛАЧ ОД АГЕНЦИЈАТА ЗА МЛАДИ И СПОРТ: Од 10 милиони евра државни пари Ренова доби 2 пати повеќе од Вардар и 4 пати повеќе од Тетекс

БЕКТЕШИ ОД ОХРИД: Работници со ниски примања ќе праќаме на летување, со ребалансот на буџетот планираме 15 милиони денари за ваучери

ПОЛИТИКА И СПОРТ: Антикорупциска да ги провери „политичко-партиските фаули“ во делењето пари преку спортски ваучери

ИМ ИСТЕЧЕ РОКОТ: Народот ја чести Владата на Заев со 40.000 неискористени ваучери за туризам

Ваучери за годишен одмор добиле 1.300 работници