Ознака: задолжување
Свет 09:05

СТЕЈТ ДЕПАРТМЕНТ: Полска ќе се задолжи 2,5 милијарди долари од САД за да купи американски авиони, тенкови и ракетни системи

МИТЕВА: Скандалот за Чебрен ќе нè чини 100 милиони евра, власта во заминување ќе не задолжи со нови 500 милиони евра

СТОЈАНОВСКИ: Власта готви два нови закони со европско знаменце и ново задожување од 500 милиони евра до Нова година

Свет 09:17

КОНГРЕС НА САД: Зголемувањето на лимитот за задолжување одвај мина, Рој и Норман гласаа „против“, спротивно на партиската одлука

ЏО БАЈДЕН СТАВИ КРАЈ НА ЌОР-СОКАКОТ: Со Мекарти постигнаа привремен договор за горна граница на задолжување на Владата

МИЦКОСКИ ЗА ЕКОНОМИЈАТА ВО 2021: Власта го задолжи секое семејство за 77.500 денари само за една година, долгот е зголемен за 5,14 отсто

Арсовски: Заев и министерот за задолжување Тевдовски го зголемија долгот на Македонија за нови 98 милиони евра

АРСОВСКИ: Идната недела Владата на Заев ќе jа задолжи Македонија со нови 53,6 милиони евра

АКАДЕМИК ПЕТРЕСКИ: Со вакво задолжување не ќе може да се сервисираат ни каматите

ВМРО-ДПМНЕ: СДСМ ги задолжува граѓаните со милиони евра, кои преку криминални тендери и грантови одат на приватни сметки