Ознака: загадување

АЛАРМОТ Е ВКЛУЧЕН: Загаденоста во Скопје и Тетово е за активирање на вонредни мерки

ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА ДИШИ ЗАГАДЕН ВОЗДУХ: Единствено само во Лазарополе „дихтуваат“ прозорците и вратите за чист ајро на Макрадули

ШИЛЕГОВИ РЕКОРДИ: Загадување со Гинисов рекорд, а Петре сака и елка од луѓе за кај Гинис 

МАКРАДУЛИ ВО АКЦИЈА: По Планот за чист воздух вршиме замена на стари врати и прозорци

ФАКТИ ЗА АЕРОЗАГАДУВАЊЕТО: Умираат 3.000 лица годишно од загаден воздух во Македонија

(видео) НВО ПРЕДУПРЕДУВААТ: Токсичен отпад се согорува во куќа со високи ѕидови во Сарај

МАКРАДУЛИ ЗА ЗАГАДУВАЊЕТО: Ефектот од нашите казни е очигледен, нема веќе палење на кабли и на стрништа

УТЕХА ОД МАКРАДУЛИ: Не само ние туку и 90 отсто од граѓаните во ЕУ дишат загаден воздух

ОН: Загадениот воздух им го скратува животот на луѓето од Западен Балкан за 1,3 години, на црната листа се Скопје, Битола и Тетово

ЗДРУЖЕНИЕ КАНЦЕРОГЕНО ОПШТЕСТВО: Што сработи Макрадули и власта против загадувањето