Ознака: здравство

Клиника за хематологија: Уште една успешна несродна трансплантација на матични хематопоетски клетки

Здравство: За лекување ретки болести во 2020 година 527 милиони денари

АНЕКСИ НА КОЛЕКТИВНИТЕ ДОГОВОРИ ВО ЗДРАВСТВОТО: Од идниот месец повисоки плати во џебот на белите мантили

МЗ: Заразени од жолтица се 61 лице во Скопје, меѓу кои ученици од 9 училишта, ама не паничете

ДАВЧЕВА-ЧАКАР: 15 кохлеарни импланти се вградени на пациенти на Клиниката за уво, нос и грло

ПРОТЕСТ НА ЛЕКАРИТЕ: Политичката апатија и револтот на луѓето раѓа насилство, но тоа не е лек за натрупаните проблеми во Македонија

МЗ: На 2 јануари јавното здравство ќе работи

Министерство за здравство: Во 2019-та ќе ги зголемуваме платите

Филипче: Денес имаме сериозен дефицит на кадар поради политики од минатото

(видео) АНДОНОВСКА: Министерот за приватно здравство Венко Филипче и комерцијалистот Зоран Заев се болест за јавното здравство