Неговата ќерка, Кендал (14), често носи „жешки панталони”, по што Џејсон одлучи да и одржи лекција за модата.

Тој облече слични панталони и сними видео, кое е прегледано преку 45 милиони пати.

„Ти носиш жешки панталони во јавност? Тогаш и јас!, и рече татко и, а ќерката му одговори дека нејзините панталони воопшто не се толку кратки.

„Па, тогаш не се ниту моите”, одговори нејзиниот татко.