И видеата кои не се баш најнови се интересни повторно да се погледнат.

За тоа е доказ и ова вирално видео во кое мајка и дете „плачат“ за цуцлата. Разликата е во тоа што мајката си игра со малиот, а тој сериозно ја сфатил играта и плаче без глума.

Погледнете го, играта ќе ве насмее!

Meu Deus , nenhum outro videoe fez Rir tanto

Gepostet von Nao Tem Como Nao Ri am Dienstag, 27. März 2018