Најгледано видео денеска е она во кое репортерка на 1тв прашува граѓанин затекнат на скопскиот аеродром дали ја чека Тамара на враќање од Евровизија.

-Не, кратко одговори човекот.

Одговорот и реакцијата на новинарката е тема на коментари на илјадници на социјалните мрежи.